Loading...


Echipa

Butyka Loránd

Loránd este administratorul Trust Challenges SRL și coordonatorul programelor dezvoltate. Îmbinare perfectă între public, privat și ONG: din birocrat de top (administrație publică centrală, cadru didactic - învâțământ superior) transformat în animator, formator, alpinist utilitar și facilitator outdoor. 

Butyka Loránd

coordonator, CEO
Butyka Maria

Responsabil de serviciile de consultanță și design educațional, Maria are experiență de 15 ani în domeniul educației experiențiale, atât în teorie - prin dezvoltarea de curricule - cât și practică - prin organizarea și livrarea de formări profesionale.

Butyka Maria

Consultant & facilitatoare
Sipos Csongor

Csongi este facilitator din 2012, când a stat o vară întreagă în programul VIAȚA în Straja, județul Hunedoara. De atunci s-a implicat în multe proiecte Erasmus Plus, a efectuat un stagiu de voluntariat în Italia prin European Voluntary Service și în prezent lucrează la departamentul de marketing al Hotelului O3Zone. 

Sipos Csongor

Faciliator
Fazakas Gabriella

Gabi este cu noi încă de pe vremea evenimentului Zile Active din Miercurea Ciuc din 2011. În prezent lucrează la Centrul Cultural Județean Harghita unde este implicată în organizarea de evenimente (cum ar fi Festivalul de Muzică Veche din Miercurea Ciuc).

Fazakas Gabriella

facilitatoare
Mód Péter

Péter s-a mutat în Băile Tușnad din Budapesta și de mai mult de 10 ani coordonează Centrul de Tineret Sfânta Ana din Băile Tușnad. A coordonat multe proiecte Erasmus Plus prin care a dezvoltat și livrat activități de educație nonformală cu ajutorul voluntarilor din străinătate. 

Mód Péter

Facilitator
Mód-Nemes Gabriella

Psiholog, formator și animator centre de vacanță, Gabriella este vicepreședintele Asociației Vox Iuventutis, organizație care a dezvoltat și asigură funcționarea Centrului de Tineret Sfânta Ana din Băile Tușnad.

Mód-Nemes Gabriella

facilitatoare
Suciu Andrada

Andrada a început și s-a dezvoltat în cadrul programului VIAȚA, unde a lucrat 4 ani ca facilitator, lider de grup, asistent director tabără. În prezent este responsabilul de CSR la PEPCO România unde dezvoltă colaborări și programe pentru copii și tineri. 

Suciu Andrada

facilitatoare
Alin Titoc

Alin este animator centre de vacanță, a început să faciliteze evenimente de dezvoltare personală și educație non-formală în anul 2014 . În prezent este învățător, prin programul de educație al asociației Teach for Romania.

Alin Titoc

facilitator
Lorena Lădar

Lorena este studentă la publicitate, dar totodată și unul dintre vechii voluntarii ai programului de inițiativă comunitară IMPACT. În urmă cu 3 ani de zile și-a început activitatea ca facilitator în cadrul taberei VIAȚA și în paralel cea de lider coordonator al clubului IMPACT Cărturești din Cluj-Napoca, activitate pe care o continuă și în prezent.

Lorena Lădar

facilitatoare
Ana Maria Ilie

Ana facilitează activități de educație non formală pe tematici ale drepturilor omului și anti-discriminării din 2013. În prezent este coordonatoare programe în cadrul Asociaței A.R.T. Fusion.

Ana Maria Ilie

facilitatoare
Tőke-Mátéffy Noémi

Este psiholog, cu experiență în consilierea psihologică și facilitarea adulților și copiilor. În anul 2019 s-a întors din Budapesta la Miercurea Ciuc și a înființat atelierul psihologic „ReKreArt“, unde - printre altele - organizează și conduce activități de autocunoaștere și de art terapie pentru adulți și copii.

Tőke-Mátéffy Noémi

facilitatoare