Loading...

ritmusgyakorlat

hogy lesz egy tá-tá, ti-ti-tá-ból közös ritmus és élmény?

trustbuilding programok

Egyéni- és csapatkihívások a kiegyensúlyozott fejlődésért.

scroll down

RólunkÉlmény- és kalandpedagógiára alapozott egyedi tanulási és fejlődési lehetőségeket biztosítunk gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek.

Tudj meg többet

Trustbuilding programok

A Trustbuilding programok elsősorban az önbizalmat és a másokba való bizalmat fejlesztik. Hiszünk a személyes és csoportos tapasztalatok erejében, ezért olyan tanulási folyamatot biztosítunk, amelyek elősegítik az önismeretet és fejlesztik a csapatokat. Tervezési, kommunikációs, döntéshozatali, problémamegoldó és együttműködéshez szükséges készségeket ötvözzük olyan társadalmi értékekkel mint a bizalom, kíváncsiság, állhatatósság és önkontroll.

Tudj meg többet

Tanácsadás és oktatási segédanyagok kidolgozása

Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek olyan oktatási segédanyagok kidolgozásában és gyakorlatba ültetésében, amelyek megfelelnek a a kedvezményezetteknek és a meghatározott oktatási céloknak. A tapasztalati tanulás módszertanára alapozott, minőségi segédanyagok és tantervek kidolgozását és tesztelését vállaljuk, amelyek hozzájárulnak a gyerekek, fiatalok vagy felnőttek fejlődéséhez.

Tudj meg többet

Miben segíthetünk?Ismerd meg szolgáltatásainkat és lépj velünk kapcsolatba, hogy közösen élménydús programokat tudjunk nyújtani!

Tudj meg többet
878 Óra facilitálás
1950 Gyerek és fiatal résztvevő
1050 Felnőtt résztvevő
25 Facilitátor

Csapat

Butyka Maria

15 év tapasztalata van a tapasztalati tanulásban és élménypedagógiában, úgy elméletben - alternatív tantervek kidolgozása - mint gyakorlatban - képzések szervezésében és lebonyolításában.

Butyka Maria

Tanácsadó és csoportvezető
Butyka Loránd

Loránd a Trust Challenges SRL ügyvezetője és programfelelős. A köz-, magán- és civil szféra megfelelő párosítása: csúcsbürokratából (központi közigazgatás és egyetemi tanársegéd) lett tapasztalati és outdoor tréner, csoportvezető, ipari alpinista és örökös önkéntes.

Butyka Loránd

ügyvezető, programfelelős
Sipos Csongor

Csongi 2012 óta vezet élmény- és kalandpedagógiás csoportokat. Alapképzését Strajan, a VIATA táborban kapta, ahol több mint 3 hónapot volt csoportvezető, majd több Erasmus Plus projektben volt önkéntes, többek között egy évig Olaszországban a European Voluntary Service program keretében. Jelenleg a tusnádfürdői O3Zone szálloda marketing részlegén dolgozik.

Sipos Csongor

Csoportvezető, tréner


Az egész csapat