Loading...


Clienții noștri

Fundația Centrul Educațional Spektrum

Centrul Educaţional Spektrum a fost înfiinţat în 1996 de Fundaţia pentru o Societate Deschisă. Din anul 1998 devine independentă din punct de vedere juridic iar din anul 2001 şi din punct de vedere financiar, urmând ca în anul 2016 să-şi schimbe denumirea în Centrul Educaţional Spektrum.

Fundația Centrul Educațional Spektrum

ART Fusion

Ne place să spunem că Asociația A.R.T. Fusion s-a renăscut în 2013, ca o pasăre Phoenix.  Azi, misiunea noastra este de a crea și oferi experiențe de învățare inovative și participative pentru ca fiecare  să contribuie în mod responsabil la transformarea pozitivă a comunității lor la nivel local și global.,

ART Fusion

Care2Travel

Care2Travel offers you the opportunity to experience the real Romania through arranging life changing volunteer placements and truly memorable adventure tours and activities.

Care2Travel

Salvați Copiii România

Salvați Copiii România dezvoltă de 29 de ani programe educaționale, de protecție socială și de promovare a drepturilor copiilor, dobândind o expertiză recunoscută la nivel național, nu de puține ori proiectele organizației fiind preluate și dezvoltate ca exemple de bune practici.

Salvați Copiii România

2019.08.29
Școala de Valori

ȘCOALA DE VALORI este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care îi îndrumă pe tineri să-și descopere valorile și să-și antreneze potențialul, astfel încât să-și dezvolte atitudini și comportamente prosociale și sa fie pregătiți pentru viitorul mereu în schimbare.

Școala de Valori